Eläinsuojelu Slek ry
Suomen löytöeläinten kummit ry
Suomen Löytöeläinten Kummit ryTietoa yhdistyksestäKodittomatTapahtumatOta yhteyttä
Kodittomat koirat
Uudessa kodissa
Kodittomat

Autamme kodittomia eläimiä löytämään uuden kodin. Kauttamme kotia etsivät kissat on joko suoraan talteenotettu kissapopulaatioista, on huostaanotettu eläinsuojeluviranomaisten toimesta taikka ovat viettäneet jo pidemmän aikaa löytöeläintaloissa etsimässä kotia, mutta eivät ole jostain syystä kotia löytäneet.

Suomen löytöeläinten kummit ry:n kautta kotia etsivät kissat luovutetaan eläinlääkärin tarkistamina, loishäädettyinä, rokotettuina, tunnistesirutettuina sekä leikattuina.
Kissanpennun (alle vuosi) luovutusmaksu on 150 €, aikuisen kissan 100 €. Hinta sisältää leikkauksen, rokotukset, tunnistesirun, loishäädöt sekä eläinlääkärin tarkistukset.
Kauttamme kotia etsivät kissat rokotetaan, leikataan, tunnistesirutetaan sekä aikuiset  testataan Fiv/felv testein ennen luovutusta

Tiedustelut: 040-5570227 / Meikku tai
040-5153651 / MiaAlviina

Alviina on ujo kissatyttö, tutkii ympäristö uteliaana, saattaa käydä hyvin lähellä ihmistä, mutta vielä uskallus ei riitä jäädä pidemmäksi aikaa viereen.  Alviina on siirtynyt hoitoomme Tesyltä. Kotihoidossa Turussa.


 

Matilda

Matilda on arviolta 2018 syntynyt kissatyttö ja siirtyi Tesyltä hoitoomme. Hieman vielä ujostuttaa ihmisen lähellä, mutta kissaa saa jo hiven rapsutella. Matilda tulee toimeen toisten kissojen kanssa.  Hoidossa Koskella.Konsta

Konsta on arviolta 2018 syntynyt hieman arka kissapoika. Konsta tulee toimeen toisten kissojen kanssa, vielä tarkkailee mielummin matkan päästä ihmisen liikkeitä. Konsta siirtyi Tesyltä hoitoomme ja on nyt Koskella.Unto

Unto on arviolta 2019 syntyny utelias kissapoika ja siirtyi Tesyltä hoitoomme.. Unto tulee toimeen toisten kissojen kanssa ja antaa jo silittää. Hoidossa Koskella.Basti

Basti on herttainen, hieman ujo kissapoika. Siirtyi Tesyltä hoitoomme ja on Turussa sijaiskodissa.  Basti tulee toimeen ainakin tyttökissojen kanssa.


 
Omar 

Omar on herttainen, nuori kissapoika joka antaa silittää ja rapsuttaa ja tykkää siitä oikein kovasti. Omar on arviolta alta 2 vuotias, leikkisä ja utelias.  Omar tulee toimeen ainakin tyttökissan kanssa. Hoidossa Koskella.


Jasmine

Jasmine on samasta paikkaa talteenotettu kuin Omarkin ja ujona kissana turvautuu rohkeampaan Omariin.  Jasmine ja Omar leikkivät mielellään yhdessä ja jos yhteistä kotia ei löydy, niin Jasmine mielummin kotiin jossa on kissakaveri vastassa. Hoidossa Koskella.


Tapio

 Tapio on hurmaava iso kolli joka on vielä varuillaan uusien ihmisten kanssa, kotihoitja saa jo rapsuttaa ja Tapio ottaa herkkuja kädestä. Tapio on talteenotettu alkuvuonna 2020 ja siirtyi Tesyltä hoitoomme.
Hoidossa Aurassa.Bamse

Bamse on aikuinen ujo kissapoika joka tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Bamse tuli hoitoomme Tesyltä ja on sijaiskodissa Paraisilla.
Lyyli ja Lempi

Kissatytöt Lyyli ja Lempi ovat siirtyneet Tesyltä kotihoitoomme Perniöön maaliskuussa. Kissatytöt ovat vielä ujoja, tottuvat pikkuhiljaa kodin askareisiin.

 

Tuhkimo

Tuhkimo on ujo, nuori kissatyttö jota saa jo silitellä hieman. Vielä pysyttelee välimatkan päässä ihmisestä mutta uteliaana seuraa askareita.  Tuhkimo on talteenotettu omistajan pyynnöstä. Kotihoidossa Koskella.


'

Anastasia

Anastasia on nuori kisatyttö joka vielä ujostelee ihmistä, mutta on erittäin kiinnostunut askareista. Anastasia on talteenotettu omistajan pyynnöstä. Hoidossa Koskella.
Nuori tyttökissa
Tämä tilkkutäkkikilppari on talteenotettu omistajan pyynnöstä.  Kissa on leikkisä ja utelias. Hoidossa Koskella.Kolme mustaa kissanpentua.
Hurmaavat pienet mustat kissanpennut ovat talteenotettu omistajan pyynnöstä ja ovat hoidossa Koskella.
  

Reko

Reko on hurmaavan muhkea kissapoika joka siirtyi Tesyltä hoitoomme.
 


 
Kolme aikuista tyttökissaa ovat talteenotettu omistajan pyynnöstä ja ovat tiineenä. Hoidossa Koskella.


x
Suomen Löytöeläinten Kummit ryTietoa yhdistyksestäKodittomatTapahtumatOta yhteyttä